logo-des

CONTRAVALOARE TAXĂ PERMIS AUTO

Completează formularul de mai jos pentru a achita online contravaloarea taxei pentru permis auto.

Formular de comandă

Comanda ta

Produs Total
Permis auto  × 1 89,00 lei
Sub-total 89,00 lei
Total 89,00 lei

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe tot acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în termenii și condițiile site-ulului nostru.

ATENTIE!

Comenzile plasate în intervalul orar 08-16 vor fi livrate în termen de maxim 60 minute. Pentru comenzile efectuate în afara acestui interval, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a zilei următoare.

În cazul comenzilor efectuate în zilele de sărbătoare legală sau libere, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a primei zile lucrătoare.

Responsabilitatea corectitudinii informațiilor introduse (date calendaristice, sume, informații plătitor, etc), aparține în totalitate plătitorului.

Dovada achitarii contravalorii taxei va fi transmisa pe adresa de email a solicitantului, in format PDF, urmand ca aceasta sa fie listata si atasata cererii de eliberare a permisului de conducere.

Plata contravalorii permisului de conducere se va face catre RAAPPS, dovada fiind transmisa catre structurile teritoriale care elibereaza certificatul de inmatriculare (SPCRPCIV).

Plată securizată

Satisfacție garantată

Datele tale protejate

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...