logo-des

PLATĂ AMENDĂ CONTRAVENȚIONALĂ

Completează formularul de mai jos pentru a achita online contravaloarea oricărui tip de amendă.

ATENTIE!

Comenzile plasate în intervalul orar 08-16 vor fi operate în termen de cel mult 24 ore. Pentru comenzile efectuate în afara acestui interval, termenul de 24 de ore începe să curgă de la ora 09 a zilei următoare.

Pentru ca amenzile să fie achitate în termenul legal, luați în calcul cele 24 de ore necesare procesării. Marea majoritate a plăților vor fi procesate în cel mult 90 de minute în intervalul precizat. (08 – 16)

În cazul comenzilor efectuate în zilele de sărbătoare legală sau libere, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a primei zile lucrătoare.

Responsabilitatea corectitudinii informațiilor introduse (date calendaristice, sume, informații plătitor, etc), aparține în totalitate plătitorului.

Dovada achitării contravalorii amenzii va fi transmisă pe adresa de email a solicitantului, în format PDF, semnată electronic.

Se poate achita jumătate din minimul amenzii în termen de cel mult 15 zile de la data înmânării sau comunicării procesului verbal (Conform Legii 203/2018 Art. 20).

Este important să luati în calcul și termenul de cel mult 24 de ore pentru procesarea plății.

IMPORTANT!

În ipoteza în care datorați bugetului local și alte sume (impozite, taxe sau alte amenzi) există probabilitatea ca suma achitată pe site să stingă aceste datorii mai vechi.

În acest caz vă recomandam să achitați amenda contravențională într-o altă modalitate prevazută de lege.

Plată securizată

Satisfacție garantată

Datele tale protejate

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...