logo-des

COMANDĂ EXTRASUL DE CARTE FUNCIARĂ ONLINE

Completează formularul de mai jos cu datele proprietății și vei primi extrasul prin email sau Whatsapp în doar 60 de minute!

Formular de comandă

Comanda ta

Produs Total
Extras carte funciara  × 1 45,00 lei
Sub-total 45,00 lei
Total 45,00 lei

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă susține experiența pe tot acest site, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și în alte scopuri descrise în termenii și condițiile site-ulului nostru.

ATENTIE!

Comenzile plasate în intervalul orar 08-16 vor fi livrate în termen de maxim 60 minute. Pentru comenzile efectuate în afara acestui interval, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a zilei următoare.

În cazul comenzilor efectuate în zilele de sărbătoare legală sau libere, termenul de 60 de minute începe să curgă de la ora 09 a primei zile lucrătoare. Nu se poate plasa o comanda pentru cărțile funciare colective.

IMPORTANT!

În ipoteza in care cartea funciara nu este convertita in format electronic, termenul de eliberare este de 3 zile, socotite de la data confirmării plății.

VERIFICĂ AUTENTICITATEA DOCUMENTULUI

Poți verifica autenticitatea extrasului cărții funciare la fel de rapid, în mod online într-un click: Verifica autenticitatea extrasului de carte funciară aici.

Plată securizată

Satisfacție garantată

Datele tale protejate

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...